Dit zijn mijn

Diensten

01. diensten

Tuinonderhoud

– Periodiek onderhoudzoekt u iemand die eens in de zoveel tijd uw tuin bijhoud? Vraag naar de mogelijkheden.

– Onkruid verwijderen, komt u niet toe aan het onderhouden van uw tuin en is het onkruid teveel gegroeid? Graag neem ik deze klus van u over en maak ik uw tuin weer netjes en overzichtelijk!

– Snoeiwerk, Heeft u een heg die nodig gesnoeid moet worden? In een paar uur staat hij er weer fris bij.

– Beplanting, Wilt u uw tuin wat opleuken? Als u weet welke nieuwe planten u graag wil hebben, dan kan ik ze voor u bestellen, ze in de grond zetten en uw tuin staat er weer als nieuw bij. 

– Gras, Is uw grasmat toe aan vernieuwing? Met wat aandacht en zorg is het voor mij al mogelijk om een kleine tuin in een dag te voorzien van een nieuwe grasmat!

02. Diensten

Schilderwerk

Schilderwerk binnen, voor het schilderen van uw wand, plafond en ook uw kozijnen kunt u bij mij terecht. Ook buiten geef ik uw kozijnen graag een nieuwe laag verf

03. Diensten

Klusjes

– Laminaat, bent u toe aan een nieuwe look in uw woning? Of zit u tegen een verhuizing aan en heeft u een mooie nieuwe laminaatvloer in gedachten? Vraag naar de mogelijkheden

Opruimen, heeft u rommel die maar blijft opstapelen of afval dat weggebracht moet worden? Ook daar sta ik voor klaar.

Overige klusjes, denkt u dat ik het klusje dat blijft liggen ook wel aankan? Neem gerust contact met me op. 

04. Diensten

Assistentie

– Bent u opzoek naar een paar extra handen? Door de jaren heen heb ik positieve ervaringen in het ondersteunen van andere klussers en zzp’ers. Geen vraag is te gek, laat me weten waar u hulp bij nodig heeft. 

Overige klusjes

niet bang voor vieze handen